Hoe stel ik mijn pakket samen?

 • noir-bg-animTekengebied 1

  01. Online bestellen

 • noir-bg-animTekengebied 1 kopie

  02. Levering of ophaling

 • noir-bg-animTekengebied 1 kopie 2

  03. Het beste feest ooit!

 • noir-bg-animTekengebied 1 kopie 3

  04. Retourzenden of terugbrengen

 • 01. Online bestellen

  Selecteer het aantal hoofdtelefoons en voer de datum van je evenement in.
  Selecteer het aantal zenders en controleer de verhuurdatum.
  Kijk je verhuurpakket na en de ingevoerde datum van jouw evenement.
  Geef je gegevens, selecteer de gewenste betalingsmethode en ga verder met betalen om jouw bestelling af te ronden.
  Jouw verhuurpakket is bevestigd! We sturen je nog een overzicht en bevestiging via e-mail.

  Een Silent Disco verhuurpakket samenstellen is zeer makkelijk. Selecteer eerst het aantal hoofdtelefoons en voer de datum in van jouw evenement om de voorraad van de hoofdtelefoons na te kijken. Wanneer er genoeg hoofdtelefoons in voorraad zijn worden deze voor jou gereserveerd en ga je automatisch door naar de volgende stap: het aantal zenders ingeven.

  Na de zenders gereserveerd te hebben krijg je een overzicht te zien van jouw verhuurpakket. Als je bestelling klopt geef je nadien je bestelgegevens in om de waarborg en eventuele verzendkosten te berekenen. Selecteer jouw gewenste betaalmethode en ga verder naar betaling om jouw bestelling af te ronden.

  Indien jouw optie er niet bijstaat, je meer dan 170 hoofdtelefoons nodig hebt of onze hoofdtelefoons samen met een DJ en/of een lichtinstallatie wil, neem dan gerust contact met ons op. Wij werken hiervoor samen met meerdere DJ’s en hebben voor elk genre en feest de gepaste DJ.

  Stap 1: Hoofdtelefoons
 • 02. Levering of ophaling

  Opties levering of ophalen
  Gratis ophalen en terugbrengen in Puurs.
  (Schipstraat 97, 2870 Puurs)
  Levering en retourzenden via Bpost.
  Vanaf 15,00€ (incl btw)
  Optie 1: Zelf afhalen in ons magazijn te Puurs
  Onze verhuurpakketen zelf afhalen en terugbrengen is altijd gratis. Indien je hiervoor kiest kan je jouw bestelling op de dag voor je event ophalen in ons magazijn te Puurs. Dit tijdens de openingsuren van kapsalon Sans Chichi. Indien het voor jou niet mogelijk is om het pakket tijdens de openingsuren te komen halen kan u ons altijd bellen. Voor meer info over onze openingsuren en contactgegevens klik hier.
  Optie 2: Thuisbezorgd of afhalen bij een Bpost kantoor of afhaalpunt naar keuze (maximaal 170 hoofdtelefoons).
  Pakketten tot 170 hoofdtelefoons kunnen aangetekend en verzegeld worden verzonden naar het adres van jouw keuze of een Bpost kantoor/afhaalpunt bij jou in de buurt. Je kiest zelf op welk adres de pakketten zullen worden aangeboden. Pakketten worden uiterlijk 1 werkdag voor je event op dit adres aangeboden (vaak al een dag eerder, je ontvangt een Track & Trace code). Bij een bestelling van meer dan 85 stuks zal de zending in 2 pakketten worden gesplitst. Dit vanwege het maximaal toegestane verzendingsgewicht (30 kg). Afhankelijk van het gewicht van je bestelling en de gekozen verzendopties worden de kosten hiervoor automatisch geüpdatet in het winkelmandje.
 • 03. Het beste feest ooit!

  Wat zit er in het verhuur pakket?
  - Het aantal hoofdtelefoons waarvoor je gekozen hebt
  - Het aantal zenders waarvoor je gekozen hebt + 220v adapters
  - Een handleiding
  - Onderstaande bekabeling:
       - XLR/RCA kabels
         (om professionele geluidsapparatuur mee aan te sluiten)
       - RCA/RCA kabel
         (ook wel "tulp-kabels" genoemd, een veelgebruikte analoge aansluiting voor allerlei geluidsapparatuur)
       - RCA/mini-jack kabel
         (om je tablet, laptops, telefoon direct op de zenders aan te sluiten)
  Bij zendingen via Bpost wordt ook meegeleverd
  - 1 retourlabel
  - 2 verzegelingsstrips
  Bij meerdaagse huur wordt ook meegeleverd
  - USB-oplaadkabels (1 per 4 hoofdtelefoons)
  - 220V-adapters (1 per 4 oplaadkabels)

  Onze hoofdtelefoons hebben een maximale accuduur van 6 – 8 uur. 

  Installatie

  Dit is zeer makkelijk zelf te doen. Indien je hulp nodig hebt kan je steeds onze handleiding hier terugvinden.
  Houd er rekening mee dat indien je een GSM of iPad aansluit via mini-jack, je deze in flight modus zet!!! Dit kan anders interferentie geven met onze zenders!

  Een DJ en/of lichtinstallatie nodig?

  Zou je graag je Silent Disco evenement met een DJ en/of een lichtinstalatie willen? Dat kan zeker! Wij werken hiervoor samen met meerdere DJ’s en hebben voor elk genre en feest de gepaste DJ. Voor meer info hierover kan je ons altijd bellen of een mail sturen.

 • 04. Retourzenden of terugbrengen

  Opties retourzenden of terugbrengen
  Gratis terugbrengen in Puurs.
  (Schipstraat 97, 2870 Puurs)
  Retourzenden via Bpost.
  inbegrepen in verzendkosten
  Optie 1: Zelf terugbrengen naar ons magazijn te Puurs
  Na gebruik stop je alles weer netjes in de doos. Op de eerstvolgende werkdag na de laatste huurdag dient het pakket voor 19:00 uur geretourneerd te worden in ons magazijn te Schipstraat 97, 2870 Puurs. Indien dit wordt nagelaten zullen we conform onze algemene voorwaarden extra kosten in rekening brengen.
  Optie 2: Zelf retourneren naar een Bpost kantoor (maximaal 170 hoofdtelefoons).
  Na gebruik stop je alles weer netjes in de doos en plak je het meegeleverde retourlabel op het deksel. Tot slot verzegel je het pakket met de bijgevoegde verzegeling. Op de eerstvolgende werkdag na de laatste huurdag dient het pakket vóór 15:00 uur weer afgegeven te worden bij een Bpost kantoor bij jou in de buurt. Indien dit wordt nagelaten zullen we conform onze algemene voorwaarden extra kosten in rekening brengen. Bij een bestelling van meer dan 85 stuks zal de zending in 2 pakketten worden gesplitst. Dit vanwege het maximaal toegestane verzendingsgewicht (30 kg). Houd hier rekening mee wanneer je alles terug in de doos legt, het maximaal aantal hoofdtelefoons per pakket 85 is!!! Wanneer je 2 pakketten dient terug te brengen worden er ook 2 retourstickers bijgevoegd.

Jouw verhuurpakket samenstellen

Silent Disco pakket (verhuur)

Onze hoofdtelefoons behoren tot de meest geavanceerde. Door hun gepatenteerde Hifi technologie zijn ze uniek in het silent disco milieu. De luxe pasvorm, comfortabele oorkussens met goede afdichting rond de oren en het actieve ruisonderdrukkingssysteem, zorgen voor een kristalhelder geluid en een briljante bas. De geluidsterkte kan je zelf regelen met de volumeknop aan de zijkant van de hoofdtelefoon. De aan/uit knop bevindt zich naast de volumeknop. Naast deze volumeknop bevindt zich de aan/uit schakelaar. Daarmee kan je ook switchen tussen 3 verschillende kanalen. Afhankelijk van het kanaal, kleurt de interne LED rood, groen of blauw. Ingebouwde oplaadbare batterijen voeden de hoofdtelefoon en gaan tussen de 8 en 10 uur mee.

Onze Hifi zenders zijn net als onze hoofdtelefoons van de hoogste kwalitieit. Er is per zender de keuze tussen 3 kanalen en HI/LO zendsterkte. Eens het kanaal en zendsterkte gekozen zijn, kunnen er tot in een straal van 500m oneindig veel hoofdtelefoons op aangesloten worden. De interne oplaadbare batterij zorgt er voor dat de zender minstens 8 uur blijft zenden op de hoogste stand. De geluidsbron wordt via een mini jack of RCA aansluiting verbonden. Alle mogelijke aansluitkabelS (2x XLR male- 2x RCA/ 2x Jack- 2x RCA/ mini jack-2x RCA / 2x RCA- 2x RCA) worden voorzien alsook een handleiding hoe alles aan te sluiten.

Stap 1: Hoofdtelefoons